IMG_4381Så vi har åbenbart en ret så fantastisk kælkebakke her i nærheden. Jeg vidste det egentlig godt, men vi har aldrig besøgt den. Indtil i dag. Det var jo så ret tosset. Altså at vi først nu – mere end fem år efter vi flyttede her til – besøgt egnens bedste kælkebakke. God lang, den helt rette hældning, fyldt med den bedste kælkesne og en skøn udsigt fra toppen. Husets tage, en masse grinende børn og deres forældre til den ene side og havet til den anden. Det er noget, der er godt for sjælen.

Da vi kom hjem lettere forfrosne og med godt røde kinder, var deres farmor og farfar kommet forbi til et kort visit. Vi skulle egentlig have mødtes med dem på Frederiksberg, men bettefisen er desværre blevet syg med høj feber, så vi måtte rykke aftalen herhjem. Nu sidder både bettefis og mellemstebarn og hænger i sofaen øvøv.

I morgen får vi svar fra mægleren på om det par, der var til fremvisning her i torsdags, vil gå videre med vores hus. Lige nu står valget, så vidt vi er informeret om, mellem vores hus og et rækkehus. Vi har en ret stor grund, hvilket de var glade for og derudover køkken i åben forbindelse med stuen, hvilket vidst også var et plus. Kryds gerne lige fingre og tæer for at det falder i hak det hele. Jeg synes at det er lige lovlig spændende for tiden.

Ellers byder ugen ikke på de store udskejelser, hvilket passer perfekt nu sygdommen igen har valgt at slå et smut forbi hytten. Fik jeg sagt, at jeg glæder mig til at det bliver forår??

God uge til jer.

Underskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *