Som føljeton til første “alt muligt” indlæg kommer hermed version to. På trods af min lidt intense uge fik jeg alligevel hygget lidt med ungerne og taget kameraet med på et par af vores ture. Lucca og jeg har fundet en ny yndlingsrute til de daglige gåture. Der kommer nærmest ingen andre og dem vi endelig har mødt, har været andre hunde og deres ejere, hvilket jo kun er et plus i Luccas bog. Det er skønt at hun kan rende løs og dejligt at se, hvordan hun nyder det.

I sidste uge fik jeg igen igen også rykket lidt rundt herhjemme. Jeg kan ikke lade være og hver gang, der kommer noget nyt til hjemmet – i denne omgang vores fine kaktus – skal der rykkes rundt.

I søndags var vi til et børnevent med Viaplay. Det var søde Emilie, der havde fået lov til at invitere nogen stykker med. Desværre blev ældstebarnet syg så hende og manden måtte blive hjemme. Vi andre tre hyggede dog. Særligt børnene synes det var en fest. Bettefisen fandt noget sand og nød at blive sluppet løs. Jeg fik derfor en meget beskidt lille dreng med hjem. Uh, den fase, hvor de endnu ikke går, er altså en snavset en 😉 Mellemstebarnet nød alt maden og de forskellige aktiviteter, der var iværksat. På vejen hjem og efterfølgende blev vejret nydt inden det igen blev trist og gråt. Øvøv.

I mandags havde ældstebarnet sin afsluttende træning til atletik. Det blev afsluttet med et rigtigt stævne, hvor hendes hold skulle afprøve længdespring og boldkast (spydkast, men med bolde). Vejret var heldigvis godt da det stod på så det var en hyggelig dag for børnene. Vi var begge taget med og hun nød at have to forældre til at heppe fra sidelinjen.

I går var vi sammen med to hold venner til sankthans hygge. Det blev aftalt dagen inden så det blev noget sammenskuds halløj og noget med en masse børn, der blev puttet i hhv. barnevogne udendørs og samtlige værelser indendørs 😉 Dog elsker jeg, at der også er tid til voksenhygge og at den slags kan lade sig gøre i hverdage. Vi bor tæt på hinanden så da vi skulle hjem blev de to store smidt i ladcyklen og bettefisen kørte vi hjem i barnevognen. Jeg er sikker på, at den slags er med til at skabe gode barndomsminder. Det er ihvertfald den slags jeg selv husker tilbage på.

Dagen i dag er helt uden aftaler og skal bare nydes med mindstemanden. Så skønt. God dag til jer.

Underskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *