OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wauw, hvor er jeg dog bare lykkelig og lettet. Lykkelig fordi jeg for første gang er blevet moster og lettet fordi min søster endelig fik ham ud. Puha det var en lang fødsel… Men alt endte godt og ud kom denne lille fine sag. Og moster er smask forelsket. Tænk at man kan elske sådan en lille fyr allerede inden man kender ham. Nu har jeg jo selv tre børn og er først nu blevet moster. Jeg har ærlig talt været lidt spændt på, hvordan det mon måtte være når det kom i den rækkefølge. Jeg mener min søster er jo virkelig en fantastisk og højt elsker moster til mine tre børn. Jeg håber virkelig, at jeg får lov til at få samme plads i hans liv som hun har i mine børns. Indtil videre er der ihvertfald ingen tvivl om, at moster her elsker sin lille nevø og glæder sig helt vildt til at lære ham at kende. Har jo så meget lyst til at forkæle ham helt vildt. Mon det hører til jobbeskrivelsen?? Er der mon nogen af jer, der er med i mosterklubben?

Dagen i dag byder på hjemmehygge. Jeg skulle have været i mødregruppe, men bettefisen er desværre stadig syg. Lille stakkel. Hvis min søster og svoger får lov til at blive udskrevet i dag skal jeg køre dem hjem fra hospitalet, hvilket giver mig lov til at se lille T igen. Ikke dårligt.

Underskrift

2 Comments on At blive moster må være det nye sort

 1. Mille Emilie
  17. april 2015 at 12:30 (4 år ago)

  Åhhhh hvor dejligt. Stort tillykke med moster-titlen! <3 🙂

  Jeg er med i mosterklubben! Hehe.. Jeg er moster til en dejlig pige på 3,5 – Jeg elsker hende fuldstændig absurd meget. Det er ret vildt at man kan have så stor en følelse indeni.

  2 af mine bedste veninder venter også begge deres første barn til september- Der bliver jeg også "moster" – reservemoster! Den ene skal have en pige og den anden en dreng – ej, men jeg glæder mig!

  Jeg har jo ikke selv børn (endnu) så jeg nyder godt af min søsters og venindernes (kommende) unger. Det er SÅ hyggeligt!De bliver forkælet MAX af mig, altid. Haha.. Man kan slet ikke lade være!

  Svar
  • Charlotte
   17. april 2015 at 12:30 (4 år ago)

   Præcis. Glæder mig bare helt vildt. Og så synes jeg bare det er så fedt, at man kan blive ligeså ellevild over ens søsters barn/børn som ens egne. Note til din søster når hun bliver beriget med titlen hihi.

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *