BoligfavoritterLillemanden sover, kaffen er brygget, sneen daler fint udenfor og jeg sidder og drømmer i sofaen. Jeg har lavet en lille collage med nogen af mine boligfavoritter. Nogen bliver vidst ved drømmene, nogen er allerede klikket hjem (ups).
Det der med at rykke rundt i ens bolig har desværre den konsekvens (for mig ihvertfald), at jeg jo synes der mangler noget som vi af en eller anden grund slet ikke kan leve uden. Er jeg mon den eneste, der har det sådan? Jeg holder mig dog ofte i skindet og køber ikke noget før det er ret gennemovervejet. Jeg er ret begejstret for at gøre gode handler på loppemarkeder og har da også en lille liste over ting, der skal søges efter, når sommerens markeder kommer over os. Jeg går også ind for genbrug og køber da derfor også sjældent noget (til boligen) uden at det rent faktisk er ret gennemtænkt forstået på den måde, at de dyre ting til børnenes værelser fx enten kan bruges af dem i mange år eller alternativt bruges andre steder i boligen hvis/når de bliver trætte af det. Det samme gør sig gældende i stuen, hvor de større møbler vi har købt er af tidsløst og klassisk design og de billigere nips og øvrige loppefund kan være mere sæsonbetonede og relativt billige at udskifte. Vi har fx. ikke investeret i dyre kobberlamper eller dyre marmornips, men købt billigt via blandt andet den blå avis da man/jeg sikkert bliver træt af den tendens på et tidspunkt igen 😉 (er fx. allerede ved at være godt træt af kobber alle vegne). Som jeg har nævnt her og her forsøger vi også at skabe en rød tråd i indretningen – også på børnenes værelser, hvilket gør at der nemt kan flyttes rundt på møblerne  – både “internt” på børnenes værelser, men også i forbindelse med den helt store omrokering, hvor deres møbler eller nips kan komme ind i stuen, “kontoret” eller soveværelset. (“kontoret” fordi vi ikke har et rigtigt kontor, men et område i en lille mellemgang – det må jeg vise en anden dag).

Nu giver bettefisen lyd fra sig så jeg må videre. Dagen i dag byder på hyggeligt besøg af min gravide søster og senere atletik med pigerne.

God mandag til jer. Kærlige hilsner herfra.

Underskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *