Andre end mig, der nyder det gode vejr? Her bliver dagen brugt i haven og i glashuset. Jeg har forsøgt at tage en lur, men dur ikke rigtig til det, desværre. Bettefisen havde en dum nat, hvor han kl. 2 mente, at det da var morgen og stod og hoppede i sengen. Han var jo åndssvag sød som han stod der, men den lille seance gjorde, at undertegnedes overskud ikke var så let at finde i morges, hvor han i øvrigt havde skidt udover hele sengen. Pis. Nu sover han sin anden lur mens jeg nyder duften af nu nyvasket babydyne og ditto betræk. Kl. 17 skal jeg mødes med en kollega på en cafe og vigtigst… Så behøver jeg ikke at hente pigerne i dag. De går nemlig selv hjem, ja de gør så. De gjorde det klart i går ved morgenmaden, at det havde de altså helt selv styr på. I går kl. 15 kom to meget fnisende piger ind ad døren og spurgte om ikke de også selv måtte tage hjem i dag. Hold. Nu. Op… Hvor bliver de dog store!

Jeg håber at jeres dag bliver dejlig og at I får tid til at nyde vejret lidt.

Underskrift

2 Comments on Dagen i dag

 1. Karina
  9. juni 2015 at 12:30 (4 år ago)

  Det er en super fin blog du har dig 😉

  Svar
  • Charlotte
   10. juni 2015 at 12:30 (4 år ago)

   Tak, Karina. Hvor er du dog sød 🙂 Jeg føler mig selv godt tilpas herinde så er glad for, at også andre kan lide det. Kram til dig.

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *