Så begyndte den barske hverdag. Den som jeg frygtede og aldrig rigtig glædede mig til. Jeg startede i torsdags og sidder nu i sofaen – godt mør – efter tre dage. Og tænk sig. Det er faktisk helt ok. V startede jo i vuggestue 27. juli og trods lidt sygdom i starten, er det faktisk gået helt ok med at få ham kørt ind. Som andre et årige er det jo noget mere besværligt end hvis han havde været et par måneder yngre, men jeg ville på ingen måder have undværet den sidste tid med ham og er helt sikker på, at det har været det rigtige for os trods lidt tårer undervejs hos den lille fis.
Jeg nyder at være tilbage og elsker at have verdens bedste kollegaer at tilbringe dagen med. Når nu jeg ser dem mere end jeg ser min egen mand og børn, er det jo ikke så tosset 😉 Jeg elsker at kunne bruge de små grå igen og at udvikle mig fagligt og kan mærke, at det slet ikke er helt så skræmmende som jeg havde gjort det til.
Hverdagen bliver ikke helt så hektisk som sidste år i forhold til børnenes aktiviteter. Ældstebarnet har meddelt, at hun kun ønsker at gå til svømning i år, hvilket vi bakker hende op i. Hun er den af pigerne, der har mest behov for ro omkring sig og med en ny hverdag med to fuldtidsarbejdende forældre, er det nok meget godt givet ud at tage den lidt med ro på den front. Mellemstebarnet fortsætter med sin håndbold hver fredag. Det er en rigtig fin måde at starte weekenden på og vildt hyggeligt at snakke med de andre forældre på bænken. Søndag eftermiddag kommer alle ungerne til at gå til svømning. Udover svømningen om søndagen har begge piger det på skemaet i skolen så mon ikke snart de får styr på det 😉
Aftenen byder på mit vedkommende på sofahygge med computeren i skødet. Manden er i Holland, men er hjemme allerede i morgen aften igen. Det bliver godt. God aften til jer. Kys fra Charlotte
Underskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *