glasvæggeJa, nu gør jeg det igen. Fabler om ting til boligen. Men det er altså det, der pt fylder mest herhjemme for tiden og derfor også det, der fylder lidt i min digitale dagbog.

Ved siden af vores stue har vi en lille gennemgang fra entreen til køkkenet. Det er sådan et sjovt rum og et rum, der er svært at indrette. Vi har pt indrettet det som kontor, hvilket vi er ret tilfredse med. Da rummet er smalt, har vi valgt at bordet er højt således at man skal stå op eller sidde på en barstol. Det fungerer rigtig fint og gør, at rummet ikke virker nær så smalt (der må komme billeder, når vi er på plads herhjemme. Lige nu er der en del opbevaring fra hhv. soveværelse og mellemstebarnets værelse). Væggen mellem kontoret og stuen er bærende. Vi har allerede fjernet noget af den for at få åben forbindelse mellem det sted i stuen, hvor spisebordet er placeret og selve køkkenet. I disse dage drømmer jeg om at lave en glasvæg ala dem på billedet. Det kunne fx. være mellem stuen og kontoret. I kontoret er der et loftvindue, hvilket giver et fint lys. Det kunne være fedt også at få glæde af det i stuen. Øverst på ønskelisten står i virkeligheden at fjerne væg og køkken helt og så få lov til at tænke helt nyt og så måske klaske en glasvæg op mellem noget spise/køkkenhalløj og resten af stuen og så få fjernet “det sjove rum”/mellemgang. Det bliver nok aldrig rigtig aktuelt med mindre at vi beslutter os for at blive boende “for altid” fremfor at flytte når ungerne bliver ældre, men tendensen med glas fremfor de noget tungere vægge er altså fin og gør, at man har muligheden for at lukke mellem rummene, men stadig få lys ind og skabe en følelse af større rum.

Hvad med jer. Har I mon allerede en fin lille glasvæg integreret i jeres indretning eller drømmer I også om det?

Underskrift

1 Comment on En fin lille glasvæg

  1. Sune
    14. august 2016 at 12:30 (2 år ago)

    Fandt du en god løsning til glasvæg? En dansk leverandør du kan anbefale til skræddersyede løsninger? Vi søger noget i den stil 🙂

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *