A første skoledag 2a

Lige om lidt starter min lille baby i SFO. Den baby der trods alt var baby i fem år før lillebror kom og den baby, der lige om lidt bliver sådan en rigtig stor skolepige. Phew. Selvom at jeg synes det er vemodigt, at vi nu skal vinke farvel til det trygge børnehaveliv og at jeg ikke kan holde nær så mange hyggedage med hende, er jeg ikke nær så utryg som da ældstebarnet skulle i skole. For det første er S vant til at komme både i SFOen og på skolen og for det andet kender vi lærere og ledelse og er generelt trygge ved skolen.

A første skoledag 3

Alle tre billeder er fra ældstepigens første skoledag for snart to år siden. Billedet ovenover er fra da inspektøren råbte alle elevernes navne op, hvorefter de skulle gå hen til deres nye klasser. Jeg var lige ved at gå ud af mit gode skind over at se min lille pige holde så meget på sig selv og i den grad være på dybt vand ift. egen komfortzone. Samtidig var jeg ved at springe i luften af stolthed over selvsamme ting, Hold op, hvor var (er) hun dog sej!!!

A første skoledagJeg er helt sikker på, at jeg kommer til at være både lige så nervøs og ligeså stolt, når det om lidt bliver mellemstebarnets tur. De to piger er simpelthen så forskellige og komplimenterer hinanden så godt ift. deres styrker og svagheder og så er de begge virkelig gode til, at anerkende den anden på både den ene og anden led. De glæder sig begge helt vildt til igen at skulle samme sted hen i løbet af dagen (og det gør vi egentlig også 😉 )

Rigtig god mandag til jer. Jeg kommer helt sikkert til at spendere meget af min udendøre. Føler mig ret heldig over, at min barsel har strukket sig over hele to somre.

Underskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *