OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg læste et sted, at dem der ved noget om vejret forudså, at det – altså vejret – i den grad skulle nydes i dag da næste uge bliver gråt i gråt. Så er det jo skønt med en have og et par børn, der værdsætter lidt sol i ansigtet. Jeg har netop knipset et par billeder af dem. Sådan en sandkasse bliver man åbenbart ikke for stor til bare fordi man nu går i første klasse. Jeg elsker det. Jeg elsker at de stadig hygger sig med at få beskidte fingre i sanskassen. Selv så jeg mit snit til at afprøve temperaturen i orangeriet. Hvis ikke det var fordi at døren pt ikke er i og der er en smadret rude på baggrund af en forvildet rakets terroren, ville der faktisk være ret lunt allerede nu. FANTASTISK! Altså seriøst. Jeg tror man kunne sidde derude uden overtøj. Jeg stod i solens stråle og mærkede varmen. Når ellers vi bliver færdige med evighedsprojektet herhjemme, må tingene derude altså fikset så vi rigtig kan nyde det tidligere forår.
Mens vi har hygget ude, sover bettemanden sin første lur. F er kørt ud for at handle lister og et reb til ungernes dækgynge, der skal hænge i vores kæmpe birketræ.

Hvad mon du bruger denne solrige søndag på?

Underskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *