sommerønsker til V

Jeg har i mit indlæg omkring basistøj til børn også skrevet at jeg blandt andet køber strømpebukser til pigerne hos next. Man kan få tre ensfarvede par for 84 kroner. Vi hader at mangle strømpebukser så har et helt lager i forskellige grå nuancer og så selvfølgelig sort og lidt færre i hvid. Men jeg handler faktisk ofte hos next og holder altid øje med de nye kollektioner da de gode varer hurtigt bliver udsolgt. Fx er min erfaring at netop strømpebukser, badetøj og basistrøjer som fx. hættetrøjerne øverst altså hurtigt ryger. De har en del, der er knap så kønt, men har altså også fine ting imellem. Et hurtigt kig blev til denne collage over ting som jeg godt kan se i bettemandens garderobe til sommer. Jakken er nok mere en overgangsting, men vesten kunne jeg godt finde på at give ham på over fx en af hættetrøjerne på de lidt koldere dage. Gode basisshorts (og her) er altid gode at have og dem med smæk er da så fine. Med det skallede og lyse hoved som bettefisen er udstyret med, er en solhat et must. Kasketten kunne være et bud. Jeg vil gerne bare have en, der er så neutral som muligt. Er ikke helt overbevist om bogstavet foran 😉 Havde vi haft en Niels eller lignende havde det bedre kunne gå an. Skoene får jeg nok ikke købt da de nok ikke sidder godt nok på en, der (måske) lige har lært at gå, men havde han været ældre, var de nok røget i kurven.

Fragten er gratis og leveringen er hurtig. Kvaliteten er ok særligt prisen taget i betragtning.

Kender du next og har du mon shoppet noget nyt sommertøj til de små endnu?

Underskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *