rejseforside

At holde ferie med små børn

Jeg vil henover de næste par måneder skrive lidt om at holde ferie med børn – både den “typiske” sommerferie og storbyferie. Altimens man får kastet billeder af lækre snedækkede pister og fine sandstrande fra det skønne Thailand i hovedet, er jeg gået igang med at planlægge sommerferien. Tidligt, ja, men med tre børn, en hund der skal passes og ønsker til både feriedestination, transporten derned og ikke mindst prisen, er det nu der skal gøres den slags tanker.
For os har det aldrig været et problem at rejse med børnene hverken i storbyer eller de typiske feriedestinationer. Vi er mest til selv at planlægge ferien fremfor en charterferie da det typisk giver mere fleksibilitet og man undgår “fælden” ved at blive på hotellet hele ferien. Når det så er sagt, er der ingen tvivl om at det helt sikkert er en god og nem løsning for dem som bare vil afsted og ikke kan overskue andet eller dem som ikke gider bøvlet med selv at planlægge, men for os har det andet været bedre og i lang tid også eneste mulighed da vi ikke havde hul i økonomien til at lægge 20+ tusinde til side til en ferie.
Jeg kommer ikke til at forfatte lange indlæg om “sådan backpacker du med din nyfødte” eller “sådan dykker du med en 3-årig”. Det kommer til at handle om ganske normale ferier som vi som den ganske normale familie vi nu er, har været på. Indlæggene skal mest af alt tjene som inspiration til, hvordan man kan rejse med småbørn.

Jeg er med udgangspunkt i ovenstående derfor ved at skrive følgende indlæg:

  • Min oplevelse af camping i udlandet (i mobilehome MED aircon forstås)
  • Turen går til Berlin – storbyferie med småbørn
  • Kør selv ferie – sådan gjorde vi

Jeg vil allerede i morgen udgive første indlæg om at være på campingferie i Itatien. Det var bestemt ikke noget som jeg nogensinde troede skulle komme over mig, at jeg skulle placere mine ben på en sådan plads, men som så meget andet har man et standpunkt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *