• image title

    Det gamle væv er taget af

  • image title

    Der er rullespartlet, pudset og nu er filten ved at blive sat op

  • image title

    Fra det ene hjørne i værelset

Lige lidt billeder fra det projekt som vi pt har gang i herhjemme. Du kan læse lidt mere om det her. Mens manden er igang med værelset hygger jeg med børnene. Ældstepigen er netop kommet hjem fra fødselsdag og er vidst en anelse træt 😉 Når ellers bettemanden tillader det, bliver der spillet uno i et væk. Vi har også fået plantet et par planter i større potter.  Noget jeg alt for længe har udskudt. Det tog kun ca. en halv time og nu hvor det er gjort, ærgrer jeg mig endnu engang over alt den tid, der er brugt på at spekulere over det.

Jeg fik tidligere i dag lidt tid for mig selv, hvor jeg blandt andet lurede lamper til soveværelset. Dette har jeg dokumenteret på min instagramprofil. Alt i alt er det en rigtig hygge indedag, hvilket passer fint med vejret her.

God lørdag til jer.

Kram fra Charlotte Underskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *