Ilse-Crawford-Sinnerlig-collection-for-Ikea-Stockholm-2015_dezeen_784_0Ilse-Crawford-Sinnerlig-collection-for-Ikea-Stockholm-2015-SQ_dezeen_468c_0 Ilse-Crawford-Sinnerlig-collection-for-Ikea-Stockholm-2015_dezeen_468_9 Ilse-Crawford-Sinnerlig-collection-for-Ikea-Stockholm-2015_dezeen_468_8 Ilse-Crawford-Sinnerlig-collection-for-Ikea-Stockholm-2015_dezeen_468_7 Ilse-Crawford-Sinnerlig-collection-for-Ikea-Stockholm-2015_dezeen_468_6 Ilse-Crawford-Sinnerlig-collection-for-Ikea-Stockholm-2015_dezeen_468_5 Ilse-Crawford-Sinnerlig-collection-for-Ikea-Stockholm-2015_dezeen_468_3 Ilse-Crawford-Sinnerlig-collection-for-Ikea-Stockholm-2015_dezeen_468_1 Ilse-Crawford-Sinnerlig-collection-for-Ikea-Stockholm-2015_dezeen_468_0Har I mon set billederne fra den kommende kollektion fra Ikea? Det er Ikeas samarbejde med Ilse Crawford, der i den grad har ramt plet i min optik. Uh, det er fint og der er mange ting, der er tilføjet ønskelisten herhjemme. Det skulle gerne lande i butikkerne og online til august. Jeg har ikke kunne finde noget om det på danske sider, men håber da at det også lander i de danske butikker. Ved I mon noget om det? Jeg er helt pjattet med deres daybed og forestiller mig, at den kunne være rigtig fin i vores nye orangeri. Prøv lige at forestille jer den med en stor vindrue henover. Deres puder, keramik og glasflasker måtte også godt flytte ind herhjemme og lampen kunne altså også være fin i orangeriet. Generelt kunne jeg vidst godt se flere af tingene derude haha. Og så en korkskammel herinde til at agere plantebord. Ih, det kunne da være fint.

Jeg har dog fået forbud af manden mod at købe mere lige foreløbig. Jeg er bestemt ikke typen, der forkøber mig i ting og går som sagt ret meget op i at gennemtænke diverse køb – både til mig selv, børnene og vores hjem. Sagen er bare, at det er ret dyrt at lave nye værelser og derudover er der lige den lille detalje, at jeg desværre går på dagpenge lige om lidt, hvilket desværre betyder en væsentlig nedgang i indkomst. Vi kommer ikke til at mange og det kan sagtens hænge sammen. Der er bare ikke råd til flere store indkøb (selv til IKEA priser). Derfor passer det mig for engang skyld fint, at der er lang tid til at varerne lander i butikkerne da jeg til august er tilbage på job og dermed også har en lidt mere anstændig indkomst 🙂

Underskrift

Alle billeder er i øvrigt herfra. Her står også mere om kollektionen og samarbejdet hvis det skulle have interesse. Kan helt sikkert anbefales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *