OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dem der følger med på instagram ved, at jeg igen er gået igang med at sy de fine waldorfdukker. Jeg har tidligere lavet to til hver af pigerne og derudover et par slaskedukker til barselsgave, men ellers ikke så mange. Jeg synes de er ret hyggelige at sy og havde egentlig lidt glemt at bettemanden da selvfølgelig også skulle have en. Jeg har netop syet en rangleversion mens han sov sin første lur. I weekenden syede jeg en sovebamse til ham. Den er lidt mere slasket og har en hue samt arme og ben, der er gode til at nulre med 🙂 Ranglen er med en rasleboks i maven, knitrehalløj i charmekluden og en hue samt små bånd til at nulre med. Han har allerede godkendt begge og jeg forudser, at det ikke bliver de sidste, der skal laves herhjemme. Jeg har en pibeindsats liggende som jeg ikke lige har kunne finde ud af, hvordan skulle bruges. Den kunne jo kommes i maven på en lille dukke og så lidt knitrehalløj i en hue. Hvis ikke den ville falde i bettefisens smag, er jeg sikker på at jeg kender en hund, der ville blive lykkelig 😉 Som barselsgave kunne det være hyggeligt med en med en musikdims i. Umiddelbart er V lidt for gammel til det tænker jeg??

Og så lige et par billeder af min feberramte og meget hæse lille bettemand. Han er bare alle vegne nu og vi er begyndt for alvor at sikre hjemmet. Han er ikke bange for at undersøge samtlige rum i huset og der er ved at være godt fart på ham. I går tog han sine første kravletag så nu tror jeg ikke der går længe for vores lille krybskytte bliver byttet ud hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Underskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *