Nytår. Tanker og lidt status. Jeg bilder jo mig selv ind, at dette indlæg ikke har noget at gøre med, at nytår typisk er der, hvor man har en masse ønsker om ændringer, vaner, forsætter osv. Og jeg tænker egentlig at jeg har ret. Jeg har ingen intentioner om at skrive, at nu vil der igen være masser af aktivitet på bloggen her. Eller nu kommer der til at ske store ting i mit liv. Bloggen har altid været min egen virtuelle dagbog med tekst og billeder om en tid i en børnefamilie og en tid i mit liv, der på alle områder går rigtig stærkt. Den går bestemt ikke mere langsomt af, at jeg igen er begyndt at arbejde og at bettefisen er startet i vuggestue.

Mit sidste indlæg handlede om sorg. Om at min bror havde mistet sin søn, mine forældre havde mistet deres barnebarn og at jeg havde mistet min lille nevø. Familien er fortsat i sorg og min bror og hans kone selvsagt fortsat i dyb sorg. Da jeg i august modtog opkaldet om, at min lille nevø ikke længere var blandt os, havde jeg ikke i min vildeste fantasi tænkt, at det ville påvirke hele familien så meget. Og tak for det. Det ville have været umuligt at komme videre hvis man havde vidst det. Tror jeg. Sagen er, at sådan noget jo sætter rigtig mange tanker igang. Nogen har jeg lyst til at dele her, nogen holder jeg for mig selv. Om ikke andet for en tid endnu.

Noget af det, der har fyldt meget er tiden med familien og dem som man holder af. Vi har en del rigtig tætte venner og nogen er vi gennem det sidste år blevet endnu tættere med. Det betyder alt for mig, at være sammen med mennesker som jeg holder af og elsker og jeg vil til enhver tid prioritere tid sammen med dem fremfor at stresse over ting jeg ikke når – vasketøj, der ikke bliver ordnet, vinduer der ikke bliver pudset osv. Jeg har nok altid haft det sådan, men jeg er blevet langt mere bevidst om det den seneste tid (hvilket tildels er skyld i den ringe aktivitet herinde ;)) Ift. familien har vi et ønske om at flytte tættere på dem. Jeg tror desværre aldrig vi kommer til at bo så tæt på dem, at man kan gå hjem til hinanden. Min kære mand, er desværre ikke klar på at flytte til Ganløse, hvor mine forældre bor, og jeg tror heller ikke selv, at jeg er klar til at flytte så langt væk fra byen. Men vi er blevet enige om, at vi gerne vil flytte nord for København og har aktuelt kig på et hus i Holte som vi meget gerne vil købe. Så hjælp gerne med at krydse fingre 😉 Min far er opvokset i Holte, jeg har fortsat familie, der bor der og mine bedsteforældre boede der til den dag vi mistede dem (og ja, det var samme dag…). Rigtig mange af mine barndomsminder er fra den by og hver gang vi kommer derhen bliver jeg glad helt ind til benet. Det må da betyde noget, ikke? Hvis vi får fingrene i det hus, vil pigerne (og bettefisen på sigt) kunne tage en bus direkte hjem til mine forældre og det er altså en markant bedring i forhold til nu, hvor jeg ikke aner, hvordan man kommer dertil med det offentlige. Børnenes bedsteforældre på mandens side bor tæt på Lyngby og vi vil således også komme tættere på dem ved at flytte.

Ift. bloggen her, vil jeg fortsætte med at skrive, når jeg har noget at skrive om. Jeg er fortsat ret vild med universet og muligheden for at få nedfældet tanker og arkiveret billeder og tekst fra tiden som småbørnsfamilie. Mit håb er da, at den vokser sammen med mig og at jeg på en eller anden måde finder en retning for den som giver mening. Jeg har tidligere skrevet om vores hverdag, om livet som mor til tre og primært om et liv på barsel. Jeg har skrevet lidt om mine interesser for indretning, om haveliv osv. Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skal lukke mere op for mit arbejdsliv, da det jo er en stor del af, hvem jeg også er og jo er noget, der naturligt fylder, nu hvor jeg for alvor er tilbage til det hektiske arbejdsliv. Den må jeg tygge lidt på 🙂

Nu vil jeg gå ind og kysse lidt på mine børn og glædes over, at år 2015 trods meget sorg også bød på lykkelige øjeblikke i form af nevøer på begge sider af familien, nye (virkelig fantastiske) venskaber, skønne arbejdsopgaver, udvidet klarsyn ift. de vigtige ting i livet og en drøm om at flytte til Holte, der måske snart går i opfyldelse.

Rigtig godt nytår til jer

Kys og kram

Underskrift

2 Comments on Nytår, tanker og lidt status

 1. Annie
  12. januar 2016 at 12:30 (3 år ago)

  Tak for en rigtig fin blog 🙂
  Jeg kender dig ikke, og er faktisk kommet herind idet jeg fik et link fra en bekendt mht. boligindretning. Men jeg tænkte, at jeg lige ville sige, at jeg nyder at læse det, du skriver. Du har sådan en fin måde at skrive ting – så jeg håber da, at du fra tid til anden vil skrive lidt mere.
  Mvh. Annie

  Svar
  • Charlotte
   12. januar 2016 at 12:30 (3 år ago)

   Hej Annie. Mange tak fordi du har taget dig tid til at kommentere. Det er så dejligt når nogen giver sig til kende. Tak for de søde ord. MAnge hilsner fra Charlotte

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *