Jeg har flere gange skrevet om det der med at få tre børn blandt andet her. Nu er lille V jo kun knap tre måneder så det er ikke fordi vi har væltet os i dates udenfor husets fire vægge endnu, men en ting jeg ved er vigtigt med børn uanset, hvor mange man har, er at pleje parforholdet. Det er altid noget vi har prioriteret og hvis jeg selv skal sige det, har været ret gode til 😉 Det første punkt på dagsordenen “plej dit parforhold” har for os været at indføre voksentid om aftenen. Vi har med alle tre børn allerede inden barnets ankomst, besluttet os for at en passende sengetid (for os A-mennesker 😉 ) har været kl. 19. Vi har derfor allerede fra dag et leget aften og gjort alle aktiviteter kedelige efter det tidpunkt. Baby har fået mad, er blevet skiftet hvis det har været nødvendigt og selvfølgelig trøstet hvis der har været behov, men er ellers blevet lagt tilbage i sin lift igen. Vi har lagt en mørk stofble over liften (og ja, vi har tjekket, at der ikke er blevet for varmt og at der har været luft nok). Det har alle tre gange resulteret i, at de helt fra start har fået en god rutine og har sovet fra kl. 19 så langt tilbage jeg kan huske (nope ingen kolikbørn her).

For os har ovenstående betydet, at vi allerede tidligt i vores forældreskab har fået aftenerne for os selv og dermed haft en oplagt mulighed for at få lidt alenetid, hvor det ikke har handlet om baby. Vi har ligeledes prioriteret at få ryddet diverse legetøj mv. fra stuen væk, når først børnene har været puttet. Det er ikke nødvendigvis et problem for alle, men for os har det været dejligt at få det af vejen så man også giver sig selv lov til bare at være…voksne. Når børnene har fået “den rette alder” (for den ældstes vedkommende sikkert lidt ældre end de andres haha) har vi fået dem passet og er taget ud. Da vi var studerende kunne det både være i løbet af dagen eller aftenen. Nu, hvor vi jo er rigtig voksne med rigtige jobs, er det primært om aftenen og selvfølgelig weekender, hvor den slags kan lade sig gøre.

Jessie-Ware-1024x576

Og hvorfor skriver jeg alt dette nu. Det gør jeg fordi vi har dateaften i aften. Wuhu. Vi skal ind og høre Jessie Ware. Vi hørte hende også sidst hun var her. Der spillede hun i Lille Vega. I aften er det Store Vega. Det var en super fed koncert sidst så har ærlig talt store forventninger til i aften, hvilket altid er lidt farligt. Vega er og bliver mit foretrukne koncertsted uanset om det så er den ene eller andet scene. (En koncert med Justin Timberlake i parken med kronprinsen, Mary, Christian og Christopher ved ens side og en Justin, der tager ens hånd, kommer måske på niveau 🙂 ). Min søster kommer og passer ungerne og det elsker de. Fik jeg skrevet, at jeg glæder mig…

Hvad gør I andre for at pleje parforholdet også efter børnenes indtog i jeres liv?

Underskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *