Sikke en dejlig dag. Den startede med at bettefisen som til kl. 7. Jep, det er store sager herhjemme. Da jeg stod op sad pigerne og tegnede hemmelige tegninger og bettefisen kom med det største godmorgensmil. Manden kørte til bageren og herefter blev der nydt morgenmad mens mor her blev forkælet med fine tegninger og nye øreringe. Sikke betænksomme børn, der lige ved, at deres mor “mangler” et par nye guldørestikker 🙂
Efter morgenmaden kørte vi til Hillerød for at fejre vores venners børns fælles fødselsdag og herefter kørte vi hjem til min søster og hendes mand for at fejre min kære søsters 26 års fødselsdag. Vi endte på en nærliggende legeplads og vanen tro endte alle mændene med at skulle konkurrere på de forskellige legestativer. Tosser. Nu sidder jeg i sofaen med et glas rødvin fra i går. Altså flasken som blev åbnet i går. Glasset er netop skænket.

I morgen skal jeg have ringet til lægen vedr. bettefisen. Han har desværre en del mislyd på vejrtrækningen og her i weekenden er det gået helt amok. Lille pus. Kryds meget gerne fingre for, at det ikke er noget. Min indre hønemor, der oftest er gemt godt af vejen er altså begyndt at titte lidt frem…

Og her lidt billeder fra legepladsen

Min dejlige bromand og bettefisen

Der bliver talt om, hvordan man bedst kan komme hele vejen over uden af falde ned 😉

Mine dejlige forældre og fætter T i barnevognen

Hvis du synes det er hyggeligt med babyspam, havehygge (hygge i glashuset that is) og indretning, kunne det være hyggeligt, hvis du ville følge med her, hvor jeg dagligt poster billeder af små hverdagsøjeblikke. Underskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *