IMG_3438

Så kom dagen som jeg længe havde frygtet. Dagen hvor min lille baby skulle starte i vuggestue. Phew. Jeg mindes ikke at have haft det sådan de andre gange. Altså så svært ved at skulle give slip. Jeg har jo haft helt ondt alle tænkelige steder i/på kroppen bare ved tanken. Jeg tror nu nok at han skal overleve. Han er super social, elsker andre børn og har i den grad gå på mod. Det er mig jeg er bekymret for. Der er ikke et umiddelbart alternativ til vuggestue. Jeg har ikke mulighed for at blive hjemmegående og er heller ikke sikker på, at det vil være det bedste for os. Jeg elsker/har elsket min barsel, men det ér altså bare noget andet at være fuldtidshjemmegående og ikke kun økonomisk…

Vi kom ned i vuggestuen kl. 9 og vi var kun lige trådt ind af døren så ville bassen ned og udforske. Han kravlede i luften inden jeg fik sat ham og afsted var han. Han var, trods han normalt sover til middag på dette tidspunkt, i sit es og havde ingen problemer med at kravle henover de andre børn, stjæle deres legetøj, kravle efter de store piger (til stor irritation for dem) og nød med stor tilfredshed den (spelt)bolle og de stykker frugt, der blev serveret for ham. Jeg er sikker på, at de nok skal få sit at se til med ham på stuen. Når nu jeg har været så heldig at opleve et lidt mere forsigtigt barn, er det altså også fedt at få lov til at opleve sådan en basse her. Han minder på rigtig mange områder om mellemstebarnet, der også var lidt af en eventyrlysten vildbasse så er sikker på, at han også nok skal give os sine bekymringer når først han begynder at gå rigtigt. Puha konceptet med at have sit barn i snor, giver altså lige pludselig en smule mening 😉

I morgen tager vi derned lidt tidligere så han kan få en lidt længere dag. Det er lidt bøvlet, at han fortsat sover to gange, men tror at vi så småt begynder at vænne ham til en enkelt lur. Når det er lykkedes os at trække den første (og dermed eneste) lur til efter ti, sover han som regel 3-4 timer, hvilket heller ikke er helt dumt. Det betyder jo også, at han sover meget af sin tid i vuggestuen, hvilket gør mor her lidt glad 🙂

Nu er vi så tilbage i hverdagen eller barselshverdagen og der vil derfor igen være lidt mere aktivitet herinde. Jeg starter på arbejde igen d. 13. august og den dag er altså endnu mere frygtet end denne…

God dag til jer. Kram fra hende med en snart 1 årig – nu i vuggestue.

Underskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *