Som jeg har nævnt et par gange blandt andet her og her var vi i Bonbonland i lørdags. Vi var afsted med Filips arbejde. De sidste år har vi været med til sommerfest hele familien og i år startede det i Bonbonland. Hans kollega bor lige ved siden af så vi mødtes (dem med børn) i Bonbonland kl. 10 og tog efterfølgende hen til kollegaen for at grille. Vi havde været noget spændte på vejret da de hele ugen op til havde lovet dårligt vejr, men vi var heldige. Solen skinnede fra en stort set skyfri himmel det meste af dagen. Dog var der regn da vi ankom til kollegaens hus, men det var fortsat lunt, så det gjorde egentlig ikke så meget. Vi kunne stadig sidde ude mellem byerne og det var det vigtigste.

Vi var i Bonbonland for et par år siden. Dengang havde vi kun en rygsæk med de mest essentielle ting med og susede så ellers fra forlystelse til forlystelse med pigerne. Jeg husker tydeligt, at vi dengang snakkede om, at det var så fedt, at de var så store, at man for det første ikke behøvede andet end en rygsæk og derudover, at man kunne hive dem med op i de forlystelser som vi selv også synes var sjove. Tre måneder efter var jeg gravid med bettefisen haha. Turen i lørdags var en noget anden udstyrsmæssigt, men vi nød dog fortsat at pigerne kun ville prøve de vilde forlystelser og fik derfor også selv prøvet en del. Den ene af Filips kollegaer tilbød at passe bettefisen mens vi fik prøvet lidt, hvilket både pigerne og vi nød i stor stil. Tiltrods for at fisen forinden havde været syg og en anelse utidig humørmæssigt, klarede han det SÅ fint. Han sov ikke så meget, men var glad og lod sig nemt underholde af andre. Skønt.

Jeg må altså sige at jeg er fan. Både af mine børn, men også Bonbonland. Der er lidt for enhver smag og i bedste sommerlandsstil er der borde og bænke, masser af legepladser og grønne oaser, hvor man kan smide et tæppe og nyde sin medbragte mad. Der er lidt for enhver smag og jeg vil mene at der også er lidt for alle aldre. Nu har vi jo kun erfaring med 0-7 årige, men idet vi selv finder flere af forlystelserne ganske morsomme, vil jeg også mene, at man kan lokke teenageungerne med 😉

Alt i alt var det en rigtig skøn dag, hvor man mærkede lidt sommerferiestemning – mere af det, tak.

Og så bliver indlægget lige prøveklud for det der med videoer. Det er egentlig ikke fordi selve videoen er særligt ophidsende. Overhoved. Jeg kan jo bilde hvem som helst ind, at dem der sidder i den blå vogn, er mine piger. Det ville nok have været mere underholdende, hvis jeg havde filmet mens jeg var ombord 😉 Det må blive en anden gang.

Underskrift

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *