Hjemme hos os mangler vi altid et eller andet fra ikea. Det er helt åndssvagt og særligt den kære mand har svært ved at forstå det. Jeg er altså fan af butikken. Eller dvs. ikke af at rende rundt derinde fordi det er jeg på ingen måde fan af, men de ting man kan få. Mit forhold har lidt ændret sig gennem årene. Da jeg var barn og værelset skulle opdateres, var det altid ikea, der var stedet. Da jeg flyttede hjemme fra: ikea. Og da manden og jeg skulle starte et fælles hjem: ikea. På et tidspunkt hang deres design mig ud af halsen, men det tror jeg måske hang sammen med, at mit hjem var som taget ud af et af deres kataloger eller, at jeg i lang tid havde deres lack borde (I ved de der billige kvadratiske med tyk plade og stolpeben – forskellige farver og også som trekanter…). Lack bordene (og deres noget sløve knive) er for mig nok grunden til, at ikea i et par år klingede lidt skidt i mine ører, men efter at både borde og knive blev skiftet ud, har jeg igen fået et vaske ægte kærlighedsforhold til den butik. De har jo ALT (og nej, det kommer ikke som en ny åbenbaring) men altså de har fortsat de billige ting, men de har også de mest geniale opbevaringsløsninger (behøver jeg nævne deres stuva bænke og skuffer igen?), billige monteringspuder som er blevet indkøbt i stor stil herhjemme, fine løsninger til uderum, og snart en fin ny serie lavet i samarbejde med Ilse Crawford som jeg har skrevet om her (det bliver i øvrigt en del af deres faste kollektion så ingen grund til panik haha).

Nå, men altså det var slet ikke meningen, at jeg ville skrive om hverken lackborde, sløve knive eller mit tidligere forhold, men mere min kærlighed til varerne og konceptet (hvem der bare havde fundet på det, hva).

Efter at børnene har haft deres indtog i vores lille familie, har ikea fået en helt ny plads i vores liv. Der er jo gratis underholdning i form af legeland OG legeplads udenfor. Derudover er der billige slushice, softice og pølser ved udgangen og når man kan skabe jubel hos tre børn i forskellige størrelser ved en tur til ikea og så for den nette sum af… hvad der lige kan skrabes sammen af mønter i diverse lommer, så gør det ikke så meget, at der altid mangler et eller andet fra ikea – heller ikke altid for manden. I lørdags var det denne skærm vi tog på jagt efter. Du kan se, hvad den skulle bruges til her.

Rigtig god dag til jer.

Underskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *