Fra skrot til slot. Lidt søgt og meget sandt. I mit sidste indlæg skrev jeg, at vi havde købt hus. Det hus har vi både nået at overtage, at smadre fuldstændigt og er aktuelt ved at bygge det op igen. Lige som vi vil have det. Nu er hverken jeg eller min kære husbond jo født med en håndværkeruddannelse. Ej heller har nogen af os taget sådan en. Men vi elsker at finde på, at lave nye projekter og at kaste os ud i ting sammen. Selv synes jeg jo, at vi er et ret så fantastisk team. Jeg finder på en masse ting, der kunne være fedt at få lavet og F udfører det. Ej, det er ikke helt så sort/hvidt, men hånden på hjertet så er det mest manden, der har stået for renoveringen herhjemme. Og hold nu op hvor er han altså sej. Jeg ville som så mange andre ønske at mit døgn bestod af mere end sølle 24 timer. Havde jeg en time mere, ville jeg uden tvivl få skrevet meget mere herinde – også om byggeprocessen. Uden at være alt for grådig er sandheden nok, at jeg skulle bruge lidt mere end en enkelt time for der er også en del andre ting, der presser sig på over ting, jeg gerne ville have tid til. Men faktum er, at jeg stornyder endelig at få lov til at sidde ved tasterne igen og opdatere min virtuelle dagbog. Så lang historie kort er her i punktform hvad der er sket. Noget kan jeg ved lejlighed uddybe og særligt den omkring bolig, vil jeg mægtig gerne dele endnu mere af. Det er altså en lidt sjov proces at se et hus gå fra skrot til slot (eller bare fra skrot til beboeligt igen). Nå, men altså til listen.

Købt og overtaget hus

 Ny vuggestue til bettefisen, SFO og skole til de store og nyt job til undertegnede, ja tak (og i  øvrigt ikke verdens bedste timing)

Fået et utal af rykkere fra biblioteket (dårligt indtryk allerede fra start)

Indset at det der med at have familie tæt på styrer helt vildt

…som i VIRKELIG FEDT

Fået en konebil

(og sådan en som jeg virkelig lever langt på) Fået at vide af ældstebarnets klassekammerat, at jeg ligner en på 19 – og ja, tog det altså som et kompliment

 Afholdt ferie, bestilt mere ferie og drømt om endnu mere ferie.

Tilbage til overskriften. Fra skrot til slot. Som sagt noget søgt, men et par venners forslag. I mangel af bedre bliver det altså hvad I får.

De første billeder er af mellemstebarnets værelse. Det havde orange tapet og træprofillofter. Vi har fuldspartlet alle vægge, revet profillofterne ned og sat gipslofter op. Derudover har vi malet gulvet hvidt ligesom det værelse hun kom fra. Hun har selv fået lov til at vælge en ny seng og har selv valgt temaet. Vi mangler fortsat at få skiftet vinduet, men det bliver i næste omgang. Der er en del andet, der står for inden da 😉

Ps. Du kan følge med i boligprojektet på instagram

Pps. Sig endelig hej i kommentarfeltet hvis du har været forbi. Det er så hyggeligt 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 Comments on Fra skrot til slot part #1

 1. A+K/VenterPaaVinBlog
  19. september 2016 at 12:30 (2 år ago)

  Hold da helt op, hvor er det blevet lækkert – hun må være blevet ellevild 😀

  – A

  Svar
  • Charlotte
   22. september 2016 at 12:30 (2 år ago)

   Tak for det 🙂 Ja, hun er ret glad for det og viser det stolt frem til alle de nye veninder. Dejligt 🙂

   Svar
 2. Signe
  6. juli 2017 at 12:30 (1 år ago)

  Madrassen der ligger oven på bænken hvor er den fra?

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *