NU er der altså snart lys for enden af den tunnel, der hedder omrokering og ombygning. Eller det vil sige vi kan se lys for enden af den ene tunnel for det viste sig jo ikke kun at være en enkelt tunnel vi skulle igennem, men mange. Det er lidt af et puslespil at få det hele til at gå op i en højere enhed, når man både ønsker at alle kan få lidt private rum herhjemme samtidig med at finde plads til det hele. Vi har (selvfølgelig) været i IKEA og denne gang fik vi købt en ordentlig stak af disse kasser. Til seks kroner stykket kunne vi godt forsvare at købe ny opbevaringsløsning 😉 Til ældstepigens værelse er planen, at vi skriver hvad der er i kasserne. Hos de andre to tænker jeg, at jeg vil tage billeder af indholdet så de hurtigt både kan finde det, de vil lege med og ligeledes få det lagt på plads igen… VIGTIG detalje 😉 Jeg vil, når vi er ved at være færdige, komme med vores fif til, hvordan man kan få pæne løsninger til børneværelserne, hvor legetøjet både er nemt tilgængeligt samtidig med at det kan rydes af vejen, når det ikke er i brug.

børneværelse

Men for at komme tilbage til indlæggets overskrift – et lille smugkig på mellemstebarnets værelse. S er nu 5,5 år. Hun elsker at klæde sig ud, lege med barbie, lego friends, monsters high, duplo og diverse rollelege – herunder dukker (med dertilhørende vognpark). Der skal derfor være plads til alt dette. Vi går som sagt meget op i fine og smarte opbevaringsløsninger og da værelset ikke er så stort, har det været vigtigt for os at skabe en plads til det hele således at det ikke virker rodet når det ikke er i brug. Vi har anvendt hvide møbler og derudover også holdt rummet meget lyst som i HELT lyst med hvide vægge, gulv og loft 😉 Vi er endnu ikke helt færdige og kan ikke rigtig komme videre før elektrikeren har været forbi i morgen. Vi mangler fortsat at bygge hendes seng, men har alle materialerne så håber at det hurtigt kan blive gjort. Jeg skal have købt lidt mere af den grå uld som jeg også har brugt til hynden over stuva bænkene. Jeg vil sy et betræk til hendes madras så den kan bruges som hyggekrog om dagen.
Billedet giver en fornemmelse af stemningen på værelset. De to billeder (som indtil videre bare er hængt op med tape og slet ikke pakket ud af deres folie endnu) er fra søstrene grene. Synes simpelthen at de er så fine. De to spande som planterne hænger i, puderne samt kasserne på skrivebordet er ligeledes fra søstrene grene. Den grå pude og hynden er hjemmesyet.

Underskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *