Vi er netop ved at være færdige med det nye køkkenalrum. Vi mangler fortsat en masse detaljer så “netop ved at være færdige…” skal gradbøjes lidt her, ik’. Jeg har netop malet panelerne og vi har fået taget mål til bordplade. Vi glemte i første omgang, at vi også skulle bestille en vask til så det skal også måles op. Vi mangler fortsat en masse billeder til væggene og er aktuelt ved at kigge udvalget igennem. Vi er jo flyttet fra hus til rækkehus og her er ikke helt så mange vinduer, da to af enderne på huset selvsagt sidder fysisk sammen med vores naboer og vinduer i netop disse vægge er derfor knap så velkomne. Summa summarum, der kommer billeder af hele processen omkring af flytte et køkken samt indrette et helt nyt rum, når disse detaljer er på plads. Indtil da vil jeg komme med lidt drømme til det kommende soveværelse. Jeg sad og fedtede rundt med en dum kollage og glemte så alt om en loftlampe. Altså. Den må I have til gode. Jeg kan afsløre så meget som, at det bliver en i stof eller kurveflethalløj. Det synes jeg er ret så fint i et soveværelse og passer fint til den stemning vi forsøger at skabe. Vi kommer til at male gulvene gråsorte ligesom gulvene i resten af stueetagen. Jeg skal have syet nogle gulvlange gardiner i en tung velour. Lige nu er det en mørk marineblå der hitter. Gardinerne skal gå fra væg til væg der hvor vinduet sidder. Det bliver SÅ godt 😉 Jeg overvejer at gå all in og sy undergardiner i et tyndt transparent stof for at skærme mod indkig og tage det værste sol hvis man skulle få lyst til at slænge sig i sengen om dagen også. I køkkenalrummet har vi lavet en KABE væg og hold nu op, hvor er den altså blevet helt fantastisk. Sådan en er også på ønskelisten til soveværelset. Deep blue er vi begge faldet pladask for og vil det vil passe fint med de mørke gardiner. Vi har allerede sengebordene. Dem er jeg egentlig lidt trætte af og kunne godt tænke mig noget nyt, men foreløbig får de lov til at blive. Sengelamperne har vi også og plakaten fra Martin Moore er ligeledes noget vi allerede har “på  lager” 😉 Må indrømme at jeg skifter lidt fra dette noget mørke og lidt huleagtige til noget mere lyst og luftigt og mere feminint. Nu må vi se… Uanset hvad er kodeordet “lækker hotelstemning”.

Edit: Den fine kollage jeg havde siddet og bikset med (den hvor lampen i kampens hede blev glemt) er nu spist af min dumme computer. Som i pist borte. Argh. Øv. Nu har jeg smidt et billede på at vores gamle soveværelse. Det giver jo ikke ligefrem den bedste mening, men altså når nu skidtet ikke virker for Søren da (og jeg i øvrigt er en smule træt efter at have puttet et stk. endnu mere træt og sur – omend stadig virkelig cute – lille dreng).

I kan som bonus, nu hvor kollagen er væk, se hvordan det kommende soveværelse så ud da fotografen var forbi de tidligere ejere for at knipse et billede til annoncen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *