Her på årets anden dag vil jeg komme med lidt tanker og ønsker for år 2015. Jeg er på barsel til engang midt på sommeren og vil i den grad sørge for at få den nydt. Jeg skal gå ture, bruge for mange penge på nettet, være sammen med medbarslende veninder, gå til babysvømning, besøge arbejdet for at nyde det sociale samvær og smutte når arbejdet for alvor går igang 😉 og drikke god kaffe i haven når foråret nærmer sig. Derudover bliver 2015 året, hvor mellemstebarnet starter i skole og mindstemanden i vuggestue og vi skal ud i en større kabale omkring tre unger, der skal afleveres, hentes, køres til og fra fritidsaktiviteter, legeaftaler, børnefødselsdage for ikke at nævne bestyrelsesmøder, kontaktforældremøder, forældremøder, forældrekonsultationer, klassefester, sommer- og julefester plus det løse (herunder det famøse og noget slidte begreb “kvalitetstid”), men den tid den glæde 😉 Det her med nummer tre er jo nøje planlagt og gennemtænkt, så jeg er sikker på, at det nok skal gå og at jeg i øvrigt nok skal blive mere klar til arbejdslivet end jeg er på nuværende tidspunkt…

Mine ambitioner i 2015 er at blive en endnu mere tålmodig mor og at smide mange af de knap så flatterende gloser ud af mit ordforråd (det lyder bare ikke særlig charmerende når ens ellers søde lille piger render rundt og siger f*** fordi hendes mor (jo) også gør det). Jeg ønsker (virkelig! ;)) at komme igang med den træning og ikke mindst at finde et par timer ekstra til mit døgn som er ved at være noget kort.

På blogfronten vil jeg fortsat nyde at have et sted, hvor tankerne kan smides. Jeg forestiller mig fortsat, at det kommer til at være min og familiens hverdag, der fylder, hvad end det så er min lille barselsbobbel og lykkerus over at have en lille nuttet baby boende eller om det bliver det stikmodsatte, når nuttet baby bliver til fræk dreng og hverdagen igen bliver smækket i fjæset.
Jeg har et ønske om at blive mere ambitiøs med bloggen og har derfor i første omgang fået mit eget domæne. Jeg kan allerede nu mærke, at det er godt og at det giver helt andre muligheder for en kreativ udfoldelse.

Tak fordi du læste med og velkommen til Lindells Univers.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *