OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har tidligere vist jer vores soveværelse og dem, der følger med via instagram har set billeder af mellemstebarnets værelse . Jeg har også flere gange skrevet, at det er vores gamle soveværelse, der nu huserer både F og jeg, men også mellemstebarnet.
Vi bor i vores dejlige drømmebolig. Et sort træhus med hvide vinduer og dertil en kæmpe have med orangeri, æbletræer, trampolin, sandkasse og en fin dækgynge i vores birketræ. Huset rummer dog kun tre værelser foruden stue og diverse. Med tre børn har vi derfor været nødt til at tænke kreativt. Vi har talt for og imod flere forskellige løsninger og den som valget faldt på var at lave et legeværelse i forlængelse af stuen, hvor bettefisen også kommer til at sove. Det bliver indrettet som hans værelse, men vil samtidig være det værelse, hvor fælleslegetøjet, de fleste bøger osv. kommer til at få plads. Værelset har altid været brugt som legeværelse da det ligger virkelig godt i forhold til stuen og der hvor vi generelt opholder os mest. Samtidig slipper vi for det typiske legetøjshjørne i stuen, hvilket altså er en bonus herhjemme. Vi er indtil videre super glade for resultatet. Mellemstebarnet elsker sit nye værelse og jeg er altså ved at udvikle et seriøst afhængighedsforhold til min nye seng og værelset generelt.

Selve rummet er på godt 20 kvadratmeter. Som det fremgår af diverse billeder her på bloggen, er det kun i den ene ende af rummet, der er fuld højde. I den modsatte ende er der omkring 150 cm. Rummet er relativt langt, hvilket har gjort det muligt med inddelingen. I vores ende af værelset er der to vinduer og i mellemstebarnets ende er der et loftvindue. Vinduet i loftet sikrer, at der er rigeligt lyst i hendes ende. Som jeg har nævnt før, har vi malet gulvet hvidt. Det giver en super lækker finish og gør selvfølgelig også, at rummet føles mere lyst og generelt synes større. Billederne er alle taget fra døråbningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De sidste billeder har været vist tidligere på bloggen, men de viser processen og hvordan rummet så ud inden vi gik igang. Jeg synes selv, at det er helt utroligt, hvor meget det har gjort og hvor meget mere det rum bliver brugt nu. Det føles virkelig som om, at vi har fået det ekstra rum som vi “manglede”.

Soveværelse 1Opsætning af væg 2Da vi nu igen er ramt af skoldkopper herhjemme og vi derudover alle fem holder ferie, vil bloggen også holde ferie 🙂 Jeg vil senest tirsdag efter påske komme med mit indlæg “turen går til Berlin”. Jeg vil henover påsken fortsat poste billeder på instagram, hvor I er velkomne til at kigge forbi. God påske til jer.

Kys og kram fra Charlotte…

Underskrift

1 Comment on To værelser i et

  1. Louise
    5. juli 2018 at 12:30 (5 måneder ago)

    Hvor er opbevaringsbænken fra? :

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *