Klor og pomfritter:

For et par uger siden fik vi anbefalet Weissenhäuser Strand af en fra min mødregruppe. Indrømmet; den slags har aldrig været mig. Lugten af pomfritter og klor og alt for mange mennesker på alt for lidt plads har på ingen måde tiltalt mig. Dog måtte jeg – som så mange andre forældre før mig sikkert har sandet – sande, at det giver gode point hos børnene, at invitere dem afsted. Og hvem ønsker ikke den slags point?.. Da meget af børnenes vinterferie gik med værelseshalløj følte vi, at vi havde behov for lidt familietid, hvorfor vi besluttede at tage afsted da vi fandt et godt tilbud. Vi tog afsted i torsdags og kom tilbage søndag. Og det var bare den perfekte weekend og en skøn måde at være sammen på som familie. Børnene elskede det og lille V var bare så nem at have med både i lege- og badeland. Stedet bærer præg af at have et par år på bagen, men vi kom afsted fem mennesker for 2200 kroner for ophold i deres bungalow inklusiv adgang til hhv. bade. og legeland i fire dage og til den pris tager vi gerne lidt slid med…

Legelandet:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deres legeland kan helt sikkert anbefales hvis man har børn på 5-7 år (og sikkert også både yngre og ældre, men nu er min spidskompetence for tiden denne alder 😉 ). Der er både en klatrevæg og en forhindringsbane i “trætoppene”, der begge er ret sjove.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For de yngre er der et lille område, hvor de kan boltre sig ligesom der er den typiske hoppeborg og klatrehalløj med diverse rutsjebaner. I forhold til de legelande som vi typisk hænger ud i (ja, vi har prøvet lidt forskelligt) udmærker dette sig udover føromtalte klatrevæg og forhindringsbane sig ved også at have et helt område med diverse krybdyr samt mulighed for at spille badminton og et helt sanseområde som er ret gennemført.

Badelandet:

OLYMPUS DIGITAL CAMERADeres badeland er også godt til de yngre børnefamilier (omend det sikkert også er sjovt for teenagebørnene – igen ikke min spidskompetence at ytre mig ift. denne målgruppe pt). Der er flere forskellige rutsjebaner – både til de yngre og ældre børn. En enkelt er kun godkendt fra de fyldte 12 år. Der er boblebad, adgang til sauna (vidst nok mod ekstra betaling). Der er flere puslestationer både i omklædningsrummet og selve badelandet og flere kravlegårde, der frit kan benyttes – også i selve badelandet. Der er et pomfritområde (oh, yes klor og pomfritter…) og to områder henvendt til de yngste (0-4 ca). Der er ikke et decideret varmtvandsbassin. Til gengæld er alle bassinerne ret varme. Vi havde ingen problemer med at holde vores bebs på syv måneder varm i den tid vi var der. Der er flere steder med masser(!) af liggestole og flere benyttede da også stolene til en sikkert velfortjent lille “morfar”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Boligerne:

Jeg fik ikke taget billeder af boligen, men som sagt bærer de præg af at være lidt slidt – både ind- og udvendigt. Dog er funktionaliteten helt fin og servicen upåklagelig. Der var en lille velkomstpakke med karklud, opvaskebørste, en lille flaske opvaskemiddel, tændstikker, et par fyrfadslys, salt, pebber, kaffefiltre osv. da vi ankom ligesom slutrengøring af lejlighed var med i prisen (vigtigt!). Der var hvad man skulle bruge i form af både høj stol, babyseng, mikrobølgeovn, kaffemaskine, elkedel, køleskab mm og sengetøj og håndklæder til alle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vigtigst af alt var, at vi som familie havde en fantastisk weekend i hinandens selskab. Så selvom at pomfritter og klor ikke er min foretrukne kombination og det bestemt ikke var noget som jeg kunne finde på at komme i nærheden af inden jeg fik børn, kunne jeg ikke have ønsket mig andet. At se glæden i børnenes øjne, at se hvordan de på hver deres måde blev endnu mere trygge i vandet og hvordan vi som forældre formåede at give dem alle sammen kvalitetstid og alenetid med os begge, var det hele værd. Hermed både en anbefaling til et lille getaway. Jeg håber at I har haft en dejlig weekend.

Underskrift

Ps. Hvis du vil se flere billeder fra hverdagen i min lille familie kan du følge med her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *